Yurtpınar İlkokulu
YURTPINAR KÖYÜ YURTPINAR KÜME EVLERİ YURT PINAR ILK OKULU BLOK NO 42 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI

VİZYON

Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.

MİSYON

MEB temel ilke ve amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, teknolojiyi kullanabilen, araştıran, sorgulayan, üreten, yeniliklere açık, bilgiyi yapılandıran, yaratıcı, yaşam boyu öğrenmeyi hedef edinen, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim yapılmaktadır. Birleştirilmiş sınıflı bir okuldur. Bunun dışında bir de okul içinde anasınıfı vardır.

Öğretim Şekli

08.30-14.30

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okul lojmanımız, 2 odalıdır. Soba ile ısınma sağlanmaktadır. . Onarıma ihtiyacı vardır.

Ağrı Merkeze uzaklığı 7 km dir.

Ağrı - Erzurum yolu üzerinde Opet Petrol Ofisinin arkasında kalmaktadır.